Sale!

Gazduire web Ultra

100,00 lei

Găzduire web (sau web hosting) este un serviciu care asigură disponibilitatea online non-stop a unui website. Site-ul este găzduit pe un calculator. Adică textele, pozele si alte informatii care tin de site sunt stocate pe un calculator (numit “server”, pentru că “serveste” site-ul la cererea vizitatorilor), iar pentru a vizita site-ul, laptopul sau telefonul tău se conectează si descarca site-ul de pe serverul unde e găzduit.Furnizorii de gazduire web, cum este si qnap.com.ro (S.C. PROLOGIC SYSTEM S.R.L.), instaleaza servere in centre de date, asigură monitorizarea non-stop si intretinerea hardware si software a acestor servere.Clientii isi incarcă fisierele website-ului prin FTP. Furnizorul de găzduire oferă asistentă tehnică pentru folosirea FTP, a serviciului de email si a altor facilităti ale serviciului de găzduire.Pentru a avea un website online este nevoie de:un nume de domeniu internet, cum ar fi firmamea.ro sau blogulmeu.comsite-ul propriu zis, adică design, continut, texte, pozesi de un serviciu de găzduire web sau web hosting.Serviciile de găzduire web se plătesc sub forma unui abonament periodic: lunar, anual sau la altă perioadă.
Cum alegi pachetul de Hosting Web potrivit pentru site-ul tau?
Pentru a alege abonamentul de web hosting potrivit iti punem la dispozitie 2 tipuri de pachete: Basic, Ultra. In cazul in care incepi sa iti construiesti prezenta in spatiul web si esti proprietarul unui site de prezentare sau personal, iti recomandam sa alegi un abonament de web hosting Basic.
Daca detii deja o afacere online de succes, cum ar fi spre exemplu un magazin online, un site comercial, corporativ sau de continut/media, iti recomandam sa alegi un pachet de web hosting Ultra.
Dupa comanda unui pachet de web hosting, iti putem aloca oricand resurse suplimentare, prin upgrade la un pachet de web hosting superior.

Category:
  • 100 GB spatiu gazduire SSD
  • Trafic nelimitat
  • Domenii gazduite nelimitat
  • Certificate SSL incluse
  • Backup 365
  • DNS
  • Server web
  • Website securizat cu Linux Security
  • Linux OS
Gazduire Web Ultra

Pretul este lunar si reprezinta servicii de web hosting.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gazduire web Ultra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *